duminică, 9 februarie 2020

3,5% pentru Schitul Lacu, Sfântul Munte Athos

 Cei ce doresc să vireze cei 3,5% din impozitul datorat pe venitul net către Schitul Lacu din Muntele Athos – sprijinind astfel pe părinții monahi români athoniți – au mai jos modelul formularului 230 completat cu datele de identificare ale Asociației deschise în țară de părintele Stareț Ștefan Nuțescu.
Câteva precizări necesare.
Când completezi declarația pentru direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, nu renunți la banii tăi, doar decizi în locul statului cum să fie cheltuite sumele care oricum ți se rețin lunar din salariu.
O dată pe an, ai șansa să contribui la sprijinirea proiectelor în care crezi. Ai timp până în 25 mai 2020 să ajuți la realizarea unor fapte bune, care contează.
Perioada până la care contribuabilii persoane fizice trebuie să depună declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţii sociale s-a prelungit de la 15 martie la 25 mai.
Noutatea Formularului 230 din acest an este că distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiași beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani și va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective. Așadar, puteți susține o asociație 2 ani consecutiv prin același formular, iar pentru asta trebuie să bifați căsuța corespunzătoare din formular.
FORMULAR 230
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu