vineri, 4 decembrie 2015

Leac impotriva fumatului


Tratamentul pentru a scapa de viciul fumatului este foarte simplu si necesita doar atentie si vointa. Se ia un varf de cutit de pulbere de pedicuta de 4-5 ori pe zi. Se tine sub limba un sfert de ora, dupa care se inghite cu putina apa. Administrarea se face, de preferat, pe stomacul gol. Prima doza se ia dimineata devreme, imediat dupa trezire, iar restul dozelor se iau la intervale de maximum 4 ore intre ele. Acest tratament face ca atunci cand este tras un singur fum de tigara sa apara o senzatie puternica de voma, care poate persista dupa aceea o ora (uneori chiar mai mult). Alcaloizii continuti de pedicuta reduc dorinta de a fuma si diminueaza unele efecte negative ale tigarilor.
Dependenta de droguri
Este incredibil, dar fitoterapeutii spun ca dependenta de droguri poate fi vindecata cu remedii naturiste. Tratamentul necesita insa o totala colaborare a pacientului.
O lingurita rasa de pulbere de pedicuta, trei lingurite de pulbere de sunatoare si una de pulbere de obligeana se pun intr-o jumatate de litru de apa si se lasa la macerat la temperatura camerei de seara pana dimineata, cand preparatul se strecoara. Planta ramasa dupa filtrare se opareste cu jumatate de litru de apa clocotita, dupa care se lasa sa se raceasca si se strecoara. Se combina cele doua, infuzia si maceratul, si se bea tot preparatul obtinut dimineata, pe stomacul gol.
Efectul imediat este un acces de voma puternica. Daca s-a eliminat din stomac intreaga cantitate, se mai poate administra o portie. In total, se pot face, daca pacientul suporta, pana la 10 ingerari. Acest tratament, care se face numai sub control medical, dureaza doua saptamani si are efecte miraculoase.
De obicei, dupa 12-14 zile de tratament apare o criza, care poate dura de la o zi pana la 1-2 saptamani, in care pacientul simte acut nevoia de droguri. Odata depasita insa aceasta perioada, restul tratamentului va decurge mult mai usor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu